2237023320 6977011339 Καρπενήσι
 
 
 
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ
Κρεοπωλείο & Κτηνοτροφική Μονάδα Καρπενήσι
Το κρεοπωλείο μας “ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ” το οποίο βρίσκεται στο Καρπενήσι, δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι το 1952 και από τότε είναι δίπλα σας προσφέροντας πάντα φρέσκα κρέατα και παρασκευάσματα, άριστης ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 3η γενιά, συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι να προσφέρουμε άριστης ποιότητας προϊόντα αλλά και τη μέγιστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες που μας στηρίζουν και επιλέγουν το κρεοπωλείο μας για την διατροφή των ίδιων και των οικογενειών τους.

Γνωστό εδώ και πολλά χρόνια στο εμπόριο κρεάτων και πουλερικών, το κρεοπωλείο μας, σας εγγυάται αγνά, φρέσκα προϊόντα, δικής μας εκτροφής αλλά και από ελληνικές πιστοποιημένες μονάδες παραδοσιακής και φυσικής εκτροφής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ
 
Συνεχίζοντας λοιπόν την παράδοση των παππούδων μας όλα αυτά τα χρόνια στο κρεοπωλείο μας φροντίζουμε να διαθέτουμε πάντα μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορεί να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Πιο συγκεκριμένα στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε νωπά κρέατα δικής μας εκτροφής από μοσχάρι, αρνί - κατσίκι, κοτόπουλα και πουλερικά. Επίσης, διαθέτουμε χοιρινό κρέας καθώς και μοναδικά παρασκευάσματα που σίγουρα θα αποτελέσουν μοναδική παρουσία στο τραπέζι σας.

Το κρεοπωλείο μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί με γνώμονα την αγάπη για το κρέας, την ποιότητα των προϊόντων και το πάθος για καινοτόμες ιδέες, πρωτότυπες δημιουργίες με βάση τα δημοφιλέστερα είδη κρέατος.

Για εμάς η ποιότητα και η φρεσκάδα του κρέατος είναι το μυστικό της επιτυχίας μας και ο πρώτος λόγος που οι πελάτες μας εμπιστεύονται και προτείνουν εμάς στους φίλους τους για την αγορά κρεάτων και παρασκευασμάτων.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ

και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει με χαρά και θα σας προσφέρει
μοναδικά προϊόντα για το τραπέζι σας.