2237023320 6977011339 Καρπενήσι
hero image
 
 
 
 
 
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ | Κρεοπωλείο & Κτηνοτροφική Μονάδα Καρπενήσι
 
Διαθέτουμε μια σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα η οποία βρίσκεται στο Καρπενήσι. Ακολουθώντας όλες τις νέες τεχνολογίες και με αγάπη απέναντι σε αυτό που κάνουμε, εκτρέφουμε κυρίως μοσχάρια, αλλά και όλα τα υπόλοιπα ζώα αρνιά και κατσίκια, εκτός χοίρους. 

Επιλέγουμε αγελάδες, μοσχαράκια, αρνάκια, κατσικάκια, πρόβατα, γίδες και πουλερικά ανώτερης διατροφικής αξίας που ελέγχονται καθημερινά σε όλα τα στάδια παραγωγής και εκτρέφονται φυσικά.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επιχείρησή μας, τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι κανονισμοί για την ασφαλή εκτροφή και θανάτωση των ζώων σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΣΦΑΛΗ ΕΚΤΡΟΦΗ
 
Η θανάτωση των ζώων πραγματοποιείται στα σφαγεία του Καρπενησίου που κατά την διάρκεια της σφαγής υπάρχει επισταμένη παρακολούθηση, επιστημονικού προσωπικού (κτηνίατρος, χημικός - τεχνολόγος τροφίμων). Από εκεί μεταφέρονται με ειδικά φορτηγά - ψυγεία και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής στο κρεοπωλείο μας.

Έτσι, το κρεοπωλείο μας με ισχυρή παρουσία στο χώρο του κρέατος σας προσφέρει ντόπια και αγνά κρέατα τα οποία μπορούν να καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή σε πολύ λογικές τιμές.

Για εμάς η ποιότητα και η φρεσκάδα του κρέατος είναι το μυστικό της επιτυχίας μας και ο πρώτος λόγος που οι πελάτες μας εμπιστεύονται και προτείνουν εμάς στους φίλους τους για την αγορά κρεάτων και παρασκευασμάτων.