2237023320 6977011339 Καρπενήσι
 
 
 
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ
Κρεοπωλείο & Κτηνοτροφική Μονάδα Καρπενήσι
Το κρεοπωλείο μας “ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ” το οποίο βρίσκεται στο Καρπενήσι, δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι το 1952 και από τότε είναι δίπλα σας προσφέροντας πάντα φρέσκα κρέατα και παρασκευάσματα, άριστης ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 3η γενιά, συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι να προσφέρουμε άριστης ποιότητας προϊόντα αλλά και τη μέγιστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες που μας στηρίζουν και επιλέγουν το κρεοπωλείο μας για την διατροφή...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
Τα Προϊόντα μας

Τα Προϊόντα μας

Στο κρεοπωλείο μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ το οποίο εδρεύει στο Καρπενήσι, καθημερινά θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από φρέσκα νωπά κρέατα καθώς και παρασκευάσματα που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
3Η ΓΕΝΙΑ

3Η ΓΕΝΙΑ

Το κρεοπωλείο μας είναι κοντά σας από το 1952 και σας προσφέρει νωπά κρέατα σε ό,τι είδος επιθυμείτε, στοχεύοντας πάντα φρέσκα προϊόντα σε οικονομικές τιμές.

ΦΡΕΣΚΑ & ΥΓΙΕΙΝΑ

ΦΡΕΣΚΑ & ΥΓΙΕΙΝΑ

Η πλειοψηφία των προϊόντων μας προέρχεται από την φάρμα μας. Είναι δικής μας εκτροφής και σφάζονται στα σφαγεία του Καρπενησίου. Έτσι μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων που σας προσφέρουμε.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

Το κρεοπωλείο μας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρέχει και υπηρεσίες παράδοσης της παραγγελίας σας κατ' οίκον, σε σύντομο χρονικό διάστημα και εντελώς δωρεάν.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Πάρτε μας τηλέφωνο στο 2237023320, πείτε μας τα προϊόντα που επιθυμείτε και εντός ολίγων λεπτών η παραγγελία σας θα έχει ξεκινήσει.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Διαθέτουμε μια σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα η οποία βρίσκεται στο Καρπενήσι. Ακολουθώντας όλες τις νέες τεχνολογίες και με αγάπη απέναντι σε αυτό που κάνουμε, εκτρέφουμε κυρίως μοσχάρια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ